6936784459 Μαλάκη 9, Λάρισα nkayto@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Χωματουργικές Εργασίες Λάρισα - Ανακαινίσεις & Κατασκευαστικές Εργασίες


Η επιχείρησή μας “ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 1998 στις χωματουργικές εργασίες, στις ανακαινίσεις και στις κατασκευαστικές εργασίες στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων, έμπειρους και υπεύθυνους χειριστές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.

Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των κατασκευών και συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους τεχνίτες, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές εργασίες για την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε ιδιωτικό ή δημόσιο κατασκευαστικό έργο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Απο το χτίσιμο και τα μπετά έως και τον ελαιοχρωματισμό και κατασκευές με γυψοδανίδας. Έτσι, μπορούμε να σας παραδώσουμε το κτίριο που επιθυμείτε έτοιμο “με το κλειδί στο χέρι”.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με χωματουργικές εργασίες καθώς και με κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Λάρισα. 

Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε γεγονός που μας χαροποιεί και μας δίνει κίνητρο ώστε να εκσυγχρονιζόμαστε διαρκώς προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.