6936784459 Μαλάκη 9, Λάρισα nkayto@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ | Χωματουργικές Εργασίες Λάρισα - Ανακαινίσεις & Κατασκευαστικές Εργασίες


Η επιχείρησής μας “ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας το απαραίτητο έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, όσο και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει κάθε χωματουργική εργασία, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες καθώς και τεχνικά έργα προσφέροντας, πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ & ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΡΓΑ


Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, μηχανικούς, εργολάβους, τεχνικές εταιρείες, Δήμους, κλπ. μπορούμε να αναλάβουμε πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες ανεξαρτήτως όγκου ή ύψους προϋπολογισμού στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Εργασίες με Κομπρεσέρ
  Διανοίξεις Δρόμων
  Καθαρισμοί Οικοπέδων
  Διαμορφώσεις Εξωτερικών Χώρων
  Έργα Οδοποιίας
  Αποξηλώσεις Τοιχοποιίας & Σκυροδέματος
  Εκχιονισμοί
  Ασφαλτικά Έργα
  ΑρδευτικάΈργα
  Εκσκαφές Θεμελίων
  Αποχετευτικά Δίκτυα
  Μεταφορά Αδρανών Υλικών 
  Μπαζώματα- Αποκομιδή Μπαζών
  Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν
  Φωτοβολταϊκά Πάρκα
Τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, η μακροχρόνια πορεία μας αλλά και το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη πείρα και τεχνογνωσία, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την ανάθεση οποιαδήποτε χωματουργικής εργασίας.

Φυσικά, πρωταρχικό μας μέλημα, είναι πάντα η ασφάλεια, για αυτό και κάθε κίνηση μας γίνεται βάση των προβλεπόμενων κανονισμών.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.