6936784459 Μαλάκη 9, Λάρισα nkayto@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ | Χωματουργικές Εργασίες Λάρισα - Ανακαινίσεις & Κατασκευαστικές Εργασίες


Η επιχείρησής μας “ΚΡΙΝΑΚΗΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο των κατασκευών, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες για την ανακαίνιση του κτιρίου σας καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, αφού ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας, συντάσσει την καταλληλότερη μελέτη, καθορίζει το τελικό κόστος, ορίζει από κοινού το χρονοδιάγραμμα και ξεκινάει την άμεση κατασκευή του έργου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα συνεργεία του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές, οικονομικές και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε έχοντας ως κύριο στόχο την άμεση και άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
 
 
 
 
  Μπετά
  Στέγες - Σκεπές
  Επενδύσεις με Πέτρα
  Ηλεκτρολογικές Εργασίες
  Υδραυλικές Εργασίες
  Ελαιοχρωματισμούς
  Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Δαπέδων
 
  Κατασκευές Γυψοσανίδας
  Κατασκευές Αλουμινίου
  Κατασκευές Σιδήρου
  και οποιαδήποτε άλλη εργασία που σας εξασφαλίσει τον χώρο σας έτοιμο άμεσα και οικονομικά.
 
Σε όλες τις εργασίες που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξαρχής χωρίς όμως να επηρεάζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Παράλληλα, η εταιρεία μας μπορεί και παρέχει μεμονωμένες υπηρεσίες, εάν αυτό χρειαστεί, εξυπηρετώντας άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να πραγματοποιήσουμε δωρεάν μελέτη και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λάρισα και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.